068 121 761info@tatamata.si
Dosegljivi na telefon 24/7

Potrebujete spletno stran?

Ne glede na to, če ste podjetje ali posameznik, če potrebujete spletno trgovino ali predstavitveno stran, vam hitro in ugodno pripravimo rešitev.

Hitrost

Postavitev spletne strani je hitra s pomočjo ustaljene platforme v svetu internetnih vsebin.

Vidnost

Poskrbimo za vidnost vaše spletne strani v spletnih brskalnikih.

Enostavnost

Enostavno upravljanje vsebine za stranko.

Prilagodljivost

Možnost kasnejših nadgradenj funkcionalnosti.

Celovitost

Po želji vam uredimo tudi gostovanje in domeno.

Kako poteka izdelava spletne strani?

1. "Častimo vam kavo"

Izdelava spletne strani se začne na sestanku ob dobri kavi, kjer na podlagi vaše dejavnosti in poslovne strategije sestavimo okvirni načrt, začrtamo cilje in funkcije spletne strani.

2. Postavitev

Ustvarimo dizajn in vzorčno spletno stran, postavimo osnovo za navigacijo in ključne funkcije. Skupaj z vami predebatiramo, ter prilagodimo vašim željam.

3. Razvoj

Spletno stran vizualno in funkcijsko dodelamo, pregledamo, optimiziramo njeno delovanje, prilagodimo za prikaz na mobilnih napravah, ter poskrbimo za njeno vidnost v spletnih iskalnikih.

4. Predaja ključa

Dokončano spletno stran vam predamo v vaše roke, vam pokažemo, kako lahko sami dodajate vsebine in spremljate statistiko obiskanosti, po želji vam tudi izdelamo in priložimo pisna navodila. Po dogovoru pa vam lahko vzdrževanje izvajamo tudi mi.

Primeri

Začnite delati na svoji internetni podobi zdaj in nas pokličite ali nam pošljite povpraševanje in vam zastonj posredujemo vse željene informacije.

Zapri menu
×

Cart

Pokliči zdaj