fbpx

Zgladi si gube na obrazu na naraven način –
brez napora, brez operacij in velikih stroškov!

Te pogled na postarano kožo na obrazu spravlja v obup? Zdaj je skrajni čas, da se od gubic na obrazu dokončno posloviš! V nadaljevanju ti bom razkrila osupljiv tretma, ki bo enkrat za vselej opravil s tem problemom. 

S časom se vsaka ženska sreča z gubicami in ko se enkrat začnejo pojavljati, se samo množijo in povečujejo. Najbolj moteče in najizazitejše se pojavljajo prav na obrazu, se pa pojavljajo tudi na drugih delih telesa. Ampak gubice niso samo estetski problem – vplivajo tudi na tvoje počutje in samopodobo.

  • se spomniš, kdaj so se nazadnje obračale glave za tabo?
  • se spomniš, kdaj so ti prijateljice nazadnje zavidale videz tvoje kože?
  • se spomniš, kdaj si nazadnje žarela od mladostne samozavesti?

Morda si misliš, da so ti časi že zdavnaj mimo, ampak se motiš! Spet boš lahko ponosno pokazala svoj mladosten videz, saj ti danes ponujam priložnost, da si pomladiš svojo kožo in se znebiš teh vijug zaradi katerih se počutiš postarana. Vendar te moram opozoriti, tretma se razlikuje od drugih podobnih, saj ti ne bo odpravil le gubic, ampak ti rešil tudi marsikateri drugi kožni problem in ti naredil kožo bolj prožno, gladko, mehko in enakomerne polti.

Edinstvena formula za gladko in negovano kožo
V nadaljevanju ti bom razložila:

Pozdravljena!

Se tudi ti vsak dan bolj obremenjuješ zaradi svoje kože, ki je vsak dan bolj zgubana in postarana? Res, nič ni huje kot koža polna raznih nepravilnosti. Mogoče le še spremljajoča poslabšana samopodoba in občutek postaranosti, ki ti onemogočata, da bi lahko uživala v vsakdanu in se počutila mladostno in samozavestno. Vsi ti govorijo, da tako pač je – da se staraš, gubice in razne nepravilnosti na koži pa ti postajajo vedno bolj neprijetne in so s časom vedno bolj opazne in motoče, ter ti na koncu samo neznansko komplicirajo življenje.

Gubice na obrazu nas močno postarajo
Gubice na obrazu nas močno postarajo

Verjetno veš o čem govorim, kajne? Poskusila si že vse “ljudske modrosti”, a žal nič ni pomagalo. Za razne pripravke in zvarke si zapravila že celo majhno premoženje, a prav nič ni izboljšalo videza tvoje kože.

Prenehala si se veseliti družabnih dogodkov in si se jim morda celo izogibala.

Ugotovila si, da tako več ne gre naprej, a rešitve nisi poznala. Spoznala si le to, da problem bo s časom vedno večji in sam od sebe zagotovo ne bo izginil.

Mogoče te bo vsaj malo potolažilo dejstvo, da nisi edina, ki trpi zaradi gubic in nepravilnosti na obrazu.

Kar 76% žensk pravi, da se ne počutijo dobro, če njihova koža ne izgleda dobro
  • Se moraš res počutiti manj samozavestna in biti nezadovoljna z videzom svoje kože?
  • Se moraš res počutiti postarana in neprivalčnejša?
  • Moraš res svoj težko prisluženi denar zapravljati za razno kozmetiko s katero si zakrivaš obraz in uničuješ kožo?
Obstaja sploh rešitev?

Verjetno si že na koncu z živci in na robu obupa. A ne meči še puške v kuruzo! V nadaljevanju te bom seznanila z neverjetno učinkovitim postopkom, s katerim boš za vedno opravila z nepravilnostmi na obrazu. Dokaz so številni zadovoljni Slovenci, ki se ponovno ponašajo z kožo, ki jim jo zavidajo prav vsi.

Naravna rešitev za gubice in druge nepravilnosti!

Te je na smrt strah operacije, pa še denarja nimaš za njo? Pozabi na to! Obstaja veliko bolj enostavna rešitev, ki ti jo ponuja narava.

Znanstveniki se že dolgo ukvarjajo z različnimi raziskavami in iščejo rešitev za opisane težave. Med raziskavami so znanstveniki ugotovili, da se skrivnost za boj proti staranju kože že ves čas skriva v naravi. Problema postarane kože se je potrebno lotiti s posebno naravno snovjo, ki dokazano pripomore k pomlajevanju kože.

Gubice vplivajo tudi na tvojo samopodobo
Gubice vplivajo tudi na tvojo samopodobo
Zmagovalna kombinacija učinkovin

Znanstveniki so ugotovili, da so v polžji slini prisotni kolagen, hialuronska kislina, elastin, antioksidanti, vitamini, ter ogromno drugih snovi, ki pospešujejo obnovo človeške kože.

Tako je študija iz leta 2007, ki je preučevala molekularno podlago za te izjemne regeneracijske sposobnosti ugotovila, da ima polžja slina izjemne antioksidacijske lastnosti, povzroča obnovo celic in hitrejše celjenje ran, kar pa je izjemno pomembno za obnovo poškodovane kože. Prav tako so še ugotovili, da polžja slina zmanjšuje in uravnava MMP encim, kateri uničuje kolagen v koži.

Študija je zaključila, da te lastnosti dajejo polžji slini ne samo regeneracijskih zmožnosti ampak ji omogočajo tudi izjemen potencial za boj proti staranju kože.

* Brieva, A., et al. “Molecular basis for the regenerative properties of a secretion of the mollusk Cryptomphalus aspersa.” Skin pharmacology and physiology 21.1 (2007): 15-22.
Popoln tretma za tvojo prezgodaj postarano kožo

Danes ti z največjim veseljem predstavljam polžji gel in ti garantiram vidne rezultate že po 30 dneh redne uporabe!

Edinstvena kombinacija, ki vsebuje kolagen, hialuronsko kislino, elastin, antioksidante in vitamine s polžjo slino, ki dokazano upočasni upadanje kolagena v koži in povzroča obnovo celic, ter hitrejše celjenje ran, ne poskrbi le za bistveno manjšo vidnost gubic, temveč tudi zdravi in odpravlja druge nepravilnosti kot so brazgotine in strije, opdpravlja akne in mozolje, pomirja razdraženo kožo, ter posledično zmanjšuje rdečenje in vnetje kože, ter naredi kožo ponovno gladko, čvrsto in prožno.

Pričakovani rezultat po 1 mesecu
Pričakovani rezultat po 1 mesecu

Preberi več >>

“Nemogoče!” si zdaj misliš.

A naj ti pri tem zaupam, da je polžji gel preizkusilo že ogromno Slovencev, ki se borijo s takšnim problemom kot ti. Še bolj osupljivo je dejstvo, da primerov brez občutnih rezultatov skoraj ni!

Polžji gel ti naredi mladostnejši videz kože že po nekaj tednih redne uporabe!
Popolnoma sem prepričana, da si v boju proti postarani koži preizkusila že vse mogoče kreme in gele. A le zdaj imaš priložnost, da enkrat za vselej uresničiš svoje sanje po lepi in ponovno gladki koži. Garantiramo ti, da boš že v 30 dneh uporabe opazila spremembe, drugače ti vrnem denar!
Polžji gel lahko uporabimo za marsikateri kožni problem
Polžji gel lahko uporabimo za marsikateri kožni problem
Polžji gel je nov način pomlajevanja kože
Kot sem že omenila, polžji gel uporabljajo številni Slovenci, ker je polžji gel izdelan prav za problem prehitro postarane in poškodovane kože.
Gel deluje globinsko, z njim pa lahko:

Zmanjšaš gube

ker preprečuje staranje kožnih celic in dela kožo bolj prožno in napeto

Posvetliš brazgotine in strije

ker naredi kožo ponovno gladko in enakomerne polti

Odpraviš akne in mozolje

ker zaustavlja širjenje bakterij in uravnava mastenje kože

Pomiriš razdraženo in vneto kožo

ker zmanjšuje rdečenje in vnetje, pomirja poškodovano kožo od sončnih žarkov in britja

Ponovno rehidriraš svojo kožo

ker polžji gel deluje globinsko in omogoča tvoji koži boljšo hidracijo

Koži povrneš s starostjo izgubljene snovi

ker je polžji gel odličen vir kolagena, hialuronske kisline, elastina, antioksidantov in vitaminov

BREZ NAPORA in BREZ OPERACIJE!

Naročam polžji gel>>

Polžji gel - ponudba 1

Dam ti še tri nasvete za uporabo polžjega gela, katere če boš upoštevala, boš garantirano opazila spremembe:

1. Kožo si pred nanosom gela obvezno umij z vodo, saj gel najbolje učinkuje na čisti koži.

2. Zajemi zadostno količino gela, ga nanesi na celoten obraz in dobro vtri.

3. Gel uporabljaj redno, zjutraj in zvečer!

Da, želim se znebiti gubic, ter si povrniti mladosten videz kože. Želim spet gladko, čvrsto in prožno kožo brez izrazitih nepravilnosti, zato naročam polžji gel!

Uporabnice so naravnost navdušene! Ne morejo verjet, kako zelo se je stanje kože izboljšalo…

Tukaj si lahko prebereš nekaj pozitivnih mnenj o polžjem gelu:

Lucija Z.
Lucija Z.
iz Maribora
Read More
Za svojo kožo nisem nikoli pretirano skrbela. Izogibala sem se sončenju in jo vlažila s preprosto kremo, to pa je bilo tudi vse. Po porodu (mama sem postala dokaj pozno), sem začela opažati, da koža na mestih obraza postaja ohlapna, kot da bi mi bila prevelika. Deloma je bila kriva dehidracija in izčrpanost, deloma pa seveda leta, ki so se začela kazati po stresu materinstva. Slučajno sem naletela na informacije o polžjem gelu in se odločila, da čisto iz heca poizkusim, ali bi taka krema imela kak učinek na mojo kožo. Vsakič, ko sem se namazala, sem čutila prijetno mehkobo, kot bi koža znova dobila vase svojo nekdanjo svilnatost. Po nekaj tednih nanašanja zjutraj in zvečer prav zares opažam, da je koža manj izčrpana, bolj napeta in mehka, kot da mi je spet prav. Včasih zvečer komaj čakam, da bo čas za nanašanje kreme. Kot da se znova povežen s svojo kožo, ki mi je hvaležna za tretma. Polžji gel je znova povezal mene in mojo kožo, zato sem vesela, da sem se ga odločila preizkusiti.
Komentarji zadovoljnih uporabnikov polžjega gela
Garantiram ti vidne rezultate v 30 dnevih, drugače ti vrnem denar!
100% garancija na zadovoljstvo

Občasno mi piše tudi kakšna nezadovoljna uporabnica gela, ampak ponavadi ugotoviva, da se ni držala navodil, ter se ni redno mazala z polžjim gelom. Vseeno pa je potrebno vedeti, da smo si ljudje različni. Nekaj kar deluje pri nekom drugem, mogoče pri tebi ne bo delovalo. Če se ti bo to zgodilo, mi lahko brez slabe vesti pošlješ prazen gel nazaj, jaz pa ti povrnem kupnino.

Da, ponovno želim ponosno pokazati svojo kožo! Naročam polžji gel zdaj!

V nadaljevanju si oglej še odgovore na najbolj pogosta vprašanja

Ali lahko gel uporabim tudi na drugih delih telesa?
Da, gel lahko uporabite tudi na drugih delih telesa, kjer so vidne gubice, strije, brazgotine, razdražena koža, mozolji. Gel je namreč nežen, prijazen in varen za nanos na kožo po celem telesu.

Ali so v gelu kakovostne sestavine?
Da, v gelu so kakovostne sestavine, saj je gel evropskega porekla (natančneje nemškega), s tem pa zagotavljamo, da gre po izdelavi čez vse potrebne teste in analize.

Katere so te kakovostne sestavine, ki jih vsebuje polžji gel?
Najpomembnejša sestavina gela je polžja slina – z dokazanim delovanjem na obnovo in pomlajevanje kože

Sestavine gela so: Aqua, Isopropyl Alcohol, Snail Secretion Filtrate (Helix Aspersa Muller), Propylene Glycol, Dimethicone, Glycerine, Glycosaminoglycans, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Pyridoxine HCL, Carbomer Sodium Hydroxide, Phenylpropanol, Methylisothiazolinone, Parfum

Ali se lahko gubice pojavijo tudi kasneje po prenehanju uporabe gela?
Razlogov za nastanek gubic je več: s starostjo, zaradi UV sevanja, nepravilne prehrane, življenjskega sloga ipd. Za nobeno rešitev (operacije, diete, itd.) ne moremo stoodstotno reči, da preprečuje nadaljnje nastajanje gubic. Vsekakor pa lahko z uporabo polžjega gela se nadalnje nastajanje gubic omili. Večina naših strank je zadovoljna z zmanjševanjem gubic in zaviranjem njihovega nastajanja s pomočjo polžjega gela. Polžji gel pa je po informacijah različnih virov najbolj optimalna rešitev zaradi svoje učinkovitosti, cene in enostavne uporabe.

Kdo lahko uporablja polžji gel?
Gel je namenjen vsem, ki imajo tovrstne težave s kožo, ne glede na starost in spol, zato je primeren, da ga uporablja cela družina.

Kako je s plačilom in dostavo?
Pošiljke večinoma odpošljemo še isti dan in so zato dostavljene v 1-2 delovnih dneh. V času trajanja akcij vam priporočamo pravočasno oddajo naročila, ker se zna zgoditi, da se vsa zaloga razproda. Gel lahko plačate z nakazilom, kreditnimi karticami, Paypalom ali po povzetju, kar pomeni, da jo plačate šele ob prejemu.

Klikni tukaj, da naročiš polžji gel še danes. Prej kot pričneš s uporabo, prej boš izboljšala svoj problem.

ČASOVNO OMEJENA AKCIJA:
2 + 1 GRATIS

Ker vem, kako močno si želiš imeti spet zavidanja vredno lepo kožo, sem ti pripravila res izjemno ponudbo, katere preprosto ni mogoče zavrniti. Še posebej ne, če si želiš povrniti tisto, kar ti je vzel čas – čudovito kožo, s katero boš spet veselo in polna samozavesti se rada pokazala v svet.

3 komade Polžji gel 2+1 gratis
2x Polžji gel – 125ml, 2 gela za 2 meseca uporabe

Cena: 29,98 € 24,99 €

Polžji gel - ponudba 2
2x Polžji gel – 125ml, 2 gela za 2 meseca uporabe

Cena: 29,98 € 24,99 €

1x Polžji gel – pri nakupu 2x Polžji gel ti tretji gel podarimo popolnoma brezplačno! Naj bo to moja zahvala za tvoje zaupanje.

Cena: 14,99 € GRATIS

Polžji gel - ponudba 1
1x Polžji gel – pri nakupu 2x Polžji gel ti tretji gel podarimo popolnoma brezplačno! Naj bo to moja zahvala za tvoje zaupanje.

Cena: 14,99 € GRATIS

Garancija na rezultat: pripada vam 30 dnevno preizkusno obdobje
Dostava in plačilo: dostavo vršimo preko Pošte Slovenije. Pošiljko dobite v roku od 1-2 delovnih dni, plačate lahko z nakazilom, kreditno kartico, paypalom, ali po povzetju.

SKUPAJ: 44,97 € 24,99 € (-44%)
Ali pokliči na številko 064 179 088
Ponudba je veljavna še:
Ur
Minut
Sekund

Po potečenem času več ne moremo garantirati navedenega popusta!

Samo če naročiš danes, prejmeš v svojem paketu tudi posebno DARILO

V kolikor naročiš svoj polžji gel danes ti bom brezplačno na tvoj e-mail naslov poslala tudi našo novo e-knjigo z naslovom “25 stvari, ki jih počneš in ti uničujejo kožo”, v kateri ti bom predstavila navidez nedolžne stvari, s katerimi si nevede si uničevala kožo in ti v resnici slabo vplivajo na staranje in zdravje tvoje kože, da boš povsem brez vsakršnega trudi in napora lahko poskrbela za boljši in mladostnejši videz svoje kože.

Brezplačna e-knjiga 25 nasvetov
Prepričana sem, da boš s polžjim gelom in mojimi nasveti zelo kmalu premagala slabo voljo in doživela preobrat v počutju in veliko večjo samozavest, saj je dejstvo, da se večina žensk počuti dobro, če so zadovoljne s svojo kožo!
DARILO E-KNJIGA BREZPLAČNO

Pozabi na razne ljudske modrosti, drage obiske lepotnih salonov, zapravljanja denarja za drage preparate, kreme in tretmaje, naporne dijete, in razstrupljevanje za zdravo kožo na obrazu in telesu. Od zdaj naprej boš potrebovala le še ta gel in videla boš, da ne boš hotela več uporabljati nobene druge kreme.

Da, ponovno želim imeti lepo, prožno in gladko kožo, zato naročam polžji gel z brezplačno e-knjigo!

Veliko uspeha ti želim!

TATA MATA

Klikni tukaj in naroči zdaj!

Samo v tej ponudbi ob naročilu prejmeš tudi brezplačno e-knjigo!

Gubice in druge nepravilnosti ne bodo izginile kar same od sebe, zato moraš ukrepati takoj. Naroči svoj polžji gel, da boš lahko čim prej se spopadla s problematično kožo.

Drobni tisk: pričakovani rezultati uporabe polžjega gela se lahko razlikujejo od človeka do človeka, kar je normalno. Zato se je potrebno zavedati, da so tvoji rezultati lahko drugačni od rezultatov objavljenih na naši spletni strani. Uporabniki polžjega gela so v veliki večini zadovoljni z izdelkom, a vsekakor obstajajo tudi nezadovoljne stranke (iz različnih razlogov kot npr. zdravstveno stanje, huda alergija in večinoma napačna oz. neredna uporaba). Prav iz tega razloga ti omogočamo, da v primeru neizpolnitve pričakovanj ali slabih rezultatov lahko izdelke vrneš brez kakršnih koli obveznosti. Iz razloga anonimnosti so imena zadovoljnih uporabnic skrita, slike pa so simbolične in namenjen prikazu pričakovanih rezultatov. V kolikor boš svojo izkušnjo z uporabo izdelka želela deliti, mi jo lahko posreduješ po e-mailu ali navadni pošti in jo bom z vesljem prebrala.

Logotip spletne strani TATAMATA

© 2021 TATA MATA, spletna trgovina, Grega Matko s. p.